تبلیغات

نان ورچاله

نان ورچاله نوعی نان بختیاری است که برخلاف نان تیری، اولا در تهیه آن از مایه خمیر یا خمیر ترش استفاده می‌شود، ثانیا ضخامت آن بیشتر از نان تیری است برای تهیه نان ورچاله، ابتدا در ظرفی که می‌خواهند در آن خمیر تهیه کنند، به مقدار مورد نیاز آب می‌ریزند و سپس یک چانه خمیر در آن حل می‌کنند این محلول را با دست بهم می‌زنند تا کلیه خمیر در آب حل شود سپس تفاله‌های موجود را از آن خارج می‌کنند ودر محلول بدست آمده به مقدار مورد نیاز آرد اضافه کرده و خمیر تهیه می‌کنند خمیر حاصل را به مدت حداقل ۳ ساعت به حال خود می‌گذارند تا ور بیاید بعد آن را پشت تابه‌ای که بر روی اجاق قرار داده شده است، با ضخامتی در حدود یک سانتیمتر پهن کرده و می پزند گاهی بعد از پخته شدن یک طرف، طرف دیگر آن را نیز پشت تابه قرار داده و حرارت می‌دهند این نان به شکل دایره ویا بیضی شکل تهیه می‌شود