تبلیغات

طرز تهیه برشتوک بختیاری

 برشتوک یک نوع شیرینی بسیار خوشمزه هست که خیلی خیلی راحت تهیه میشه و طرفداران زیادی داره طعم برشتوک تقریبا مثل شیرینی نخودچی هست با این تفاوت که به فر نیاز نداره خیلی پخت آسانی داره و مطمعنم همه خانمها حتی کسانیکه در پخت شیرینی هیچ تجربه ای ندارن میتونن براحتی در منزل برشتوک رو تهیه کنن

مواد لازم:


آرد نخودچی: ۲۵۰  گرم
روغن جامد: ۱۲۵ گرم
پودر قند: ۱۲۵ گرم
هل و دارچین:هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو :۱ قاشق مرباخوری
شکلات تخته ای :۵۰ گرم
آرد سفید:۵۰ گرم
پودر پسته:برای تزیین

طرز تهیه:


مرحله ۱ – آرد نخودچی  و آرد سفید را تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن افزوده و مرتب هم زده تا رنگ آن قهوه ای روشن شود
مرحله ۲ – مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند، هل و دارچین را بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود
مرحله ۳ – مواد را در سینی لوز ریخته و با پشت قاشق صاف کرده، سپس شکلات تخته ای را که روی حرارت غیر مستقیم آب کرده‌اید روی برشتوک ریخته و مقداری پودر پسته نیز بپاشید سینی را به مدت نیم ساعت در یخچال میذاریم بعد از یخچال خارج کرده و بصورت لوز برش میدیم توجه داشته باشید مواد قبل از برش بیشتر از نیم ساعت در یخچال نماند چون سفت میشه و برش زدن سخت میشه بعد از برش زدن دوباره مواد را در یخچال میذاریم تا سفت بشه میتونید به جای برش زدن بصورت لوز از قالبهای مختلف استفاده کنید و مواد برشتوک را قالب بزنید

 

نکات لازم:
۱. پودر قند را داخل مواد الک کنید
۲.در صورتی که مایه خیلی شل بود کمی آرد نخودچی را جداگانه تفت دهید و بعد به مخلوط اضافه کنید
۳. برشتوک در مرحله قبل از برش باید حدود نیم ساعت در یخچال باشد و بعد آن را برش داده و دوباره اجازه دهید تا کاملاً ببندد، در صورتی که در مرحله برش بیش از اندازه سفت شود باعث خرد شدن برشتوک می‌شود
۴. به شکلات آب شده ۱ تا ۲ قاشق روغن مایع اضافه کنید تا روان‌تر باشد و به راحتی روی برشتوک ریخته شود