تبلیغات

طرز تهیه آبگوشت بختیاری

 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بختیاری


گوشت گوسفند نیم کیلو
نخود و لوبیا سفید  ۲۰۰ گرم
پیاز  ۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
برنج دانه ریز محلی   ۱۵۰ گرم
سیر   ۴ حبه
آب جوش به مقدار لازم

 


طرز تهیه آبگوشت بختیاری

 

ابتدا گوشت را با ادویه جات و پیاز کمی تفت داده، سیر را اضافه کنید و با آب بگذارید تا بپزد اواسط پخت حبوبات خیس خورده را اضافه کرده و بگذارید تا با گوشت پخته شود سپس برنج شسته شده را اضافه کنید و بگذارید به آرامی پخته شود، به روغن بیفتاد و غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و چند دقیقه بگذارید تا مواد ته نشین شوند ابتدا دنبه ها را جدا کرده و له کنید سپس آب را جدا و روی دنبه های له شده بریزید به طوری که در ظرف حبوبات و گوشت و برنج باید بماند و آب نداشته باشد سپس آن را با گوشت کوب کاملا له کنید تا یک دست و کش دار شود