تبلیغات

گهواره یا تهده بختیاری

در جوامع بختیاری از دو نوع گهواره استفاده میشود

خیک یا مَشک

خیک یا مَشک ظرف چرمینی از پوست گوسفند و بز و گوساله است

طرز تهیه نان برکوه بختیاری

برای تهیه این نان، ابتدا گندم را در آسیاب دستی که به آن "آسک" می‌گویند

نان ورچاله

نان ورچاله نوعی نان بختیاری است که برخلاف نان تیری، اولا در تهیه آن از مایه خمیر یا خمیر ترش استفاده می‌شود

طرز تهیه هره

هره این غذا، نوعی غذای ساده در استان چهارمحال بختیاری است

طرز تهیه آش کاردین

آش کارده یا آش حُره یا آش کاردین، نوعی از انواع آش‌های ایرانی است که در محدودهٔ جنوب غربی زاگرس پخته می‌شود در طبخ این آش از گیاهی مخصوص بنام کاردین استفاده می‌شود این آش مانند نامش در

طرز تهیه آش بلگ بختیاری

طرز تهیه آش بلگ بختیاری مواد لازم : ماش: نصف لیوان

میوه کنار و فواید آن

میوه کنار خوراکی است کنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین K و مقادیر نسبتاً خوبی از ویتامین D3 و محتوی کلسیم، فسفر و آهن و منگنز و روی و پتاسیم است

طرز تهیه نان گرده

مواد لازم برای پخت نان گرده